Днес в Интер Експо Център е официалното откриване на 11-тата международна специализирана изложба „Българска строителна седмица“. Изложението се провежда под патронажа на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

Архитекти, проектанти и строителни предприемачи ще се запознаят както с иновативни технологии, машини, оборудване и инструменти за различни дейности, така и с най-новите изолации, материали, химически продукти в строителството. Енергоспестяващи и икономични решения разкриват нови модели дограми, врати, прозорци, настилки, санитарно оборудване, елементи за ВиК съоръжения, охранителни системи и др.

316 изложители и подизложители от страната и 30 други държави – Германия, Италия, Турция, Великобритания, Гърция, Белгия, Китай, САЩ, Полша, Австрия, Португалия и др., представят своите експонати на 180 изложбени щанда. Авторитетният форум запазва добрите традиции за колективно представяне на строителни компании от Бавария и национално участие на фирми от бранша на Република Турция.

 

 

Автор: 1kam1.com
keyboard_arrow_up